Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Badkamers en toiletten

Badkamers en toiletten

Wij hebben passie voor vakmanschap, tijdloos design en natuurlijke materialen die verfraaien met de tijd. Belangrijk is het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, hierin denken wij graag met u mee.

Voor de badkamer en toilet kun u uit vele materialen kiezen, denk bijvoorbeeld aan natuursteen, keramiek of composiet. Het voordeel van deze materialen is dat het een goede geleider is van warmte, dus zeer geschikt om in combinatie met vloerverwarming te verwerken.

Voor idee├źn en mogelijkheden bent u welkom in onze showroom. Op de eerste verdieping hebben wij meerdere badkamer opstellingen staan om u een impressie te geven van de mogelijkheden en wij denken graag met u mee wat er in uw situatie opties zijn om toe te passen. 

Kijk ook eens bij onze projecten Badkamers en toiletten