Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Brievenbussen, naambordjes

Brievenbussen, naambordjes

Het vervaardigen van brievenbussen en naambordjes ligt geheel in eigen productie. U heeft keuze uit een diversiteit aan natuursteen, bewerking, lettertype, kleur letters. Zo kunt u een uniek naambordje vervaardigen om een persoonlijke touch te geven aan uw woning.

Dit is eveneens mogelijk in het vervaardigen van brievenbussen. Heeft u een uniek idee of een voorbeeld gezien? Kom dan naar onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Zo wordt er een duurzaam product vervaardigd, welke in weer en wind zijn dienst zal doen.