Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Natuursteen gevenbekleding Jan Reek Hoorn

Natuursteen gevelbekleding

De eerste indruk moet meteen goed zijn. Dat geldt ook voor de presentatie van uw woning, kantoor of winkelpand. Wanneer u kiest voor natuursteen gevelbekleding geeft u het pand extra allure. Het natuursteen zorgt voor een unieke uitstraling en is bestand tegen weer en wind. Strak, natuurlijke look of juist een authentieke uitstraling, er is een grote diversiteit aan mogelijkheden. 

Voordelen natuurstenen gevelbekleding: 

  • Een duurzaam product bij goede bewerking en verwerking in het pand.
  • Elke steensoort heeft een eigen karakter: er is voor ieder wat wils.
  • Het wordt 'mooi oud'.
  • Natuursteen gevelbekleding is onderhoudsarm.