Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

invisible touch

invisible touch

De ‘Invisible touch’ brengt luxe en rust in uw toilet en badkamer


De invisible touch is een natuursteen en/of keramiek drukplaat van het toilet, die opgaat in de structuur van uw wand.
Dit brengt rust en geeft een luxe uitstraling aan uw toilet. De gehele structuur van uw gekozen steensoort blijft intact doordat de sparing van de bedieningsknop gemaakt wordt met een speciale techniek en zo met een fijne zaagsnede de druk knop uit uw plaat wordt gesneden.
De drukknop heeft een kleine en grote spoeling. Jan Reek natuursteen heeft een systeem ontwikkeld waardoor er ten alle tijden achter de druk knop onderhoud kan worden gepleegd.

Voor een impressie wat wij tot nu toe hebben mogen realiseren kijk bij onze projecten met invisible touch.