Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Deur en raam kaders

Deur en raam kaders

Voor de esthetische afwerking van de gevel wordt steeds vaker gekozen voor kaders van natuursteen. Te denken aan bijvoorbeeld belgisch hardsteen, marmer. Deur-/raamkaders geven de woning een strakke uitstraling en accentueren de raampartijen. Er zijn verschillende bewerkingen toepasbaar zoals frijnen/boucharderen/branden etc.  

Er wordt vaak gekozen voor deur-/raamkaders in natuursteen omdat deze materialen glad en strak zijn en hierdoor minder vuil aantrekken, in tegenstelling tot het vaak wat ruwere metselwerk.

De kaders kunnen gecombineerd worden met raamdorpels of spekbanden in hetzelfde materiaal. Zo kan de gevel geheel in stijl worden uitgevoerd.

Voorbeelden hiervan vind u terug bij Deur en raam kaders