Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Dorpels, neuten & sluitstenen

Dorpels, neuten en sluitstenen

Een dorpel of drempel is bedoeld om het kozijn en metselwerk te beschermen tegen het contact met water/vocht, zodat dit niet in de onderliggende constructie kan doordringen. Natuurstenen dorpels worden toegepast in zowel nieuwbouw als renovatie en worden veelal gemaakt van Belgisch hardsteen, veel meer steensoorten zijn echter goed toe te passen.

Er zijn diverse typen dorpels, neuten en sluitstenen. Het vervaardigen is ten alle tijden maatwerk om zo een mooi eindproduct op te leveren.

Kijk voor voorbeelden bij Dorpels, neuten en sluitstenen