Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Gevelbekleding

Gevelbekleding

De toepassing van natuursteen of keramiek als gevelbekleding geeft een unieke uitstraling aan gebouwen, of het nu een ziekenhuis, kantoorpand of particuliere woning betreft. Bovendien verhoogt gevelbekleding in natuursteen of keramiek de isolatiewaarde van het gebouw, wat een aanzienlijke energiebesparing oplevert.

Of je nu gaat voor strak of een landelijke uitstraling van het pand dit is allemaal te realiseren. Natuursteen of keramiek behoeven weinig onderhoud en staat garant voor een gevel die decennia lang mooi zal blijven.

Voor idee├źn verwijzen wij u graag naar Gevelbekleding