Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Horeca

Horeca

Niet alleen achter de schermen word er in de horeca gebruik gemaakt van natuursteen, composiet of keramiek. Ook voor de bar, buffetten of tafels, wand bekleding of op de vloer kan het worden toegepast in horeca gelegenheden.

Natuursteen, composiet en keramiek zijn goed toepasbaar doordat de materialen hygiënisch zijn door de geringe poreusheid, onderhoudsarm en bestand tegen een hoge gebruiksbelasting. Of het nu wordt toegpast in een bruin café toe of in een luxe restaurant het geeft sfeer aan de ruimte.

We geven advies over het materiaal met haar eigenschappen en afwerkingen. Hierbij rekening houdend met het gebruikersdoel van de ruimte, ook houden we rekening met de balans tussen functie/functionaliteit.

Voor een impressie wat wij tot nu toe hebben mogen realiseren kijk op Horeca