Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Bouw & Interieur

Interieur

Op de volgende pagina's treft u voorbeelden van toepassingsmogelijkheden in o.a. natuursteen, uitgesplitst per onderdeel.

Voor een beeld van het diverse aanbod van mogelijkheden in verwerking en toepassing van natuursteen nodigen we u graag uit in onze showroom. Hier laten we een diversiteit aan mogelijkheden zien om u een beeld te geven wat er allemaal mogelijk is met natuursteen in en om uw woning.

Wij bieden een breed scala aan diensten aan. Wij meten uw maatwerk in, plaatsen het materiaal en denken mee in de toepassing van het natuursteen. Wanneer u liever zelf plaatst, ligt dit ook geheel in de mogelijkheden.