Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Schouw

Schouw

Natuursteen wordt al eeuwen gebruikt als ombouw voor klassieke haarden. Oude tijden herleven en de stijl wordt ook nu weer veelvuldig toegepast in nieuwbouw van woningen. Door het plaatsen van een openhaard creëer je een warme, rijke sfeer creëren. Het wordt dan ook veel gebruikt in moderne haarden, waarbij natuursteen gecombineerd wordt met materialen zoals; glas, metaal of stucwerk. Op die manier wordt een strakke uitstraling neergezet.

Natuursteen is door zijn hardheid uitermate geschikt om als haardplateau te dienen. Het geleid de warmte en bij een goede verwerking heeft de warmte geen effect op de gesteente.

Wij kunnen een uitgebreide collectie haarden leveren, van robuust tot klassiek. Tevens is het in overleg mogelijk om ieder gewenst maatwerk te leveren.