Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Keukens

Keukens

De keuze voor materiaal van uw werkblad is erg belangrijk bij aankoop van een keuken. Dit heeft invloed op de styling en uitstraling van uw kijken maar ook is het van belang dat u werkblad praktisch en duurzaam is. Er zijn veel mogelijkheden en toepassingen in materialen als keramiek, composiet en natuursteen. Ook toepassing van deze materialen in styling van uw keuken zijn mogelijk, te denken aan bijvoorbeeld een achterwand of stollen om de keuken heen, een tafel aan de keuken vast bestaat etc. 

Keramiek, composiet en natuursteen zijn in vele diverse soorten leverbaar maar ook de bewerking van het blad heeft invloed op de look en feel van uw kijken. Er zijn zoveel mogelijkheden in verwerking in toepassin dat wij graag met u mee denken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen kom dan gerust even langs in onze showroom of bel ons.

Voor een impressie kijkt u bij onze projecten Keukens