Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Natuursteen muurafdekkers

Muurafdekkers en schoorsteenplaten

Muurafdekkers en schoorsteenplaten zorgen ervoor dat water niet op of in de muur loopt. Daarnaast beschermen de afdekplaten de muur tegen beschadigingen zoals het afbreken van stenen.

Afdekplaten zijn geschikt voor bijvoorbeeld het afdekken van een gemetselde tuinmuur, kopgevel, borstwering, balustrade, dakrand of als vijveromranding.

Er zijn verschillende types afdekplaten: vlakke, 1-zijdig aflopende en 2-zijdig aflopende. Om een netjes afgewerkte eindoplossing te creƫren, zijn voor de verschillende afdekplaten ook eindstukken leverbaar.

Voor een impressie kijkt u bij Muurafdekkers en schoorsteenplaten