Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Naambordjes, brievenbussen en eerste steen

Naambordjes, brievenbussen en eerste steen

Een natuurstenen naambord of eerste steen geeft uw woning of bedrijfspand een luxere uitstraling. Wij bieden u een ruim assortiment aan in natuursteen, zoals marmer, graniet, hardsteen en kalksteen.

Bij ons kunt u uw naambordje altijd helemaal naar wens laten maken. U bepaalt het materiaal, de vorm, de tekst, het lettertype en een eventuele afbeelding of gravure. Zo wordt uw naambordje of eerste steen niet alleen heel persoonlijk, maar ook helemaal naar uw wens.

Ook voor een brievenbus van natuursteen kunt u bij ons terecht. Wij maken graag een persoonlijk en op maat gemaakte brievenbus voor u die compleet aan uw wensen voldoet.

Kijk voor voorbeelden bij Naambordjes, brievenbussen en eerste steen