Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Renovatie met handgehakte muurafdekkers

Renovatie met handgehakte muurafdekkers

Begin 2014 is Jan Reek natuursteen gestart met het uitvoeren van een grootschalige renovatie aan historisch pand te Amsterdam. De oorspronkelijke betonnen muurafdekkers waren door de weersinvloeden aangetast en niet meer veilig aangezien zij afbrokkelde. De renovatie hield in dat de muurafdekkers van het gehele woningblok werden vervangen door nieuwe natuurstenen elementen met een handgehakt profiel, zoals bij de bouw door de architect bedoeld is.