Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Restauratie pand Herengracht na brand

Restauratie pand Herengracht na brand

Door brand in een monumentaal pand aan de Herengracht in Amsterdam daterend uit circa 1615, is het pand maar ook het tuinhuis verwoest. Jan Reek natuursteen mocht meewerken aan het restaureren van dit monumentale 'prachtwerk'. Zie foto voor en tijdens de werkzaamheden.

Ook is de entree van het monumentale grachtenpand gerestaureerd, hierbij is veel oog geweest voor detail. Bij het restaureren van de baluster van de trap is gekozen om de verbrande balluster te restaureren en met de hand oude details te haken i.p.v. het plaatsen van het vervaardigen van een nieuwe balluster.