Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

kas bank amsterdam

kas bank amsterdam

In Amsterdam aan de Spuistraat en aan de Singel zit de oudste bank van Nederland. Deze hebben een gebouw met natuursteen metselblokken van Etteringer Tuffsteen en Bentheimer zandsteen.

Van de gevel was een gedeelte dusdanig verweerd dat dit grondig gerestaureerd moest worden. Allereerst is er een inspectie door ons uitgevoerd. Dit is vastgelegd in een rapport en besproken met de opdrachtgever. Na goedkeuring hebben wij in 2 fases de gevel gereinigd, gevoegd en gerestaureerd. Tevens zijn er nieuwe onderdelen in de oude stijl nagemaakt op locaties waar onderdelen miste, of niet herstelbaar waren.