Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

terrassen en buitenbestrating

Terrassen

Een levendige uitstraling door een natuursteen terrass en/of natuursteen oprit. Natuursteen bestrating is toepasbaar in verschillende prijsklassen. Door de de toepassing van natuursteen als bestratingsmateriaal is de kleurechtheid van hoog niveau.

Een juist advies, in welk soort, waar toe te passen is van groots belang. Door onze brede ervaring zijn wij in staat om u van een creatief, realistisch en eerlijk advies te voorzien. Naast onze interieur showroom hebben wij een showtuin om u een uitgebreide collectie buitenvloeren en andere materialen te laten zien die buiten toepasbaar zijn. Denk hierbij aan bankjes, siergrind, keien, palissaden en borders, maar ook brievenbussen en naamborden.

Wilt u hulp en ondersteuning bij inrichting en ontwerp van uw tuin, kunnen wij u ook van dienst zijn bij ons zusterbedrijf. Bezoekt u ons site: Vreeker BV bestrating & groen.