Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

vensterbanken

Vensterbank

Composiet, natuursteen en keramiek kunnen allen verwerkt worden tot vensterbank. De materialen kunnen worden vervaardigd met gekozen afwerking. Kiest u voor een strakke afwerking of juist voor klassieke vormen? U kunt zo uw eigen creatie en toepassing samenstellen. Heeft u een beeld in uw hoofd of wilt u iets unieks? Wij helpen u graag om met u mee te denken over de toepassingsmogelijkheden in uw woning of pand. In onze showroom kunt u verschillende toepassingsmogelijkheden bekijken.

U zult zien de geplaatste vensterbank zorgt voor de mooie afwerking en uitstraling die u zoekt bij uw raampartij.

Wilt u vast wat idee├źn opdoen kijk dan eens bij Vensterbank