Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen kan op heel veel manieren worden toegepast.

Terras natuursteen Jan Reek Hoorn

terrassen en buitenbestrating

Natuursteen terrassen en natuursteen opritten creëren een levendige uitstraling. Natuursteen is een type bestrating welke in verschillende prijsklassen is terug te vinden. In heel veel van de natuursteen bestratingsmaterialen is de kleurechtheid van hoog niveau.

Een juist advies, in welk soort, waar toe te passen is van groots belang. Door onze brede ervaring zijn wij in staat om u van een eerlijk advies te voorzien. Naast onze interieur showroom hebben wij om ons complex een uitgebreide collectie buitenvloeren en andere materialen, die buiten toepasbaar zijn. Denk hierbij aan bankjes, siergrind, keien, palissaden en borders, maar ook brievenbussen en naamborden.

Wilt u hulp en ondersteuning bij inrichting en ontwerp van uw tuin, kunnen wij u ook van dienst zijn bij ons zusterbedrijf. Bezoekt u ons site: Vreeker BV bestrating & groen.