Referenties

Heeft u ervaringen met ons bedrijf? En wilt u deze delen met de andere bezoekers? Vul dan het formulier in om uw mening te geven!

Referenties
 • C.E. Renzenbrink (Soest): 12 Nov 2020
  Nog nooit heb ik "zaken" gedaan met een bedrijf dat zo ontzettend geweldig goed is als Jan Reek / Vreeker! Zij zijn super klant georiënteerd, super correct, exact, vakkundig en - terecht - trots op hun bedrijf! Zeker in moeilijke tijden zoals bij het overlijden van je vrouw is het heel fijn om mensen tegen te komen die je helpen in plaats van moeilijk te doen! Mijn eerste contact was met dhr. en mw. Vreeker, de eigenaren. Wat een fijne mensen! Bij het ter aarde bestellen van de urn in het geheel vernieuwde graf was dhr. Vreeker ZELF aanwezig, met de spade in de hand! Het is echt een "hands-on" bedrijf, echt West-Fries: ze doen wat ze beloven, ze doen het vakkundig, prompt en uitermate vriendelijk. Als voorbeeld noem ik het feit dat ik 's middags rond 4:30 u een mailtje stuurde dat nog diezelfde avond om 9:30 u werd beantwoord! De oudste zoon runt Jan Reeker, de andere zoon doet het hoveniers bedrijf en vader en moeder runnen het familiebedrijf. Wat een super combinatie! Ik kan iedereen - zonder enige terughoudendheid - van harte aanbevelen hun graf zaken bij de Vreekers / Jan Reek mensen te doen! Het is bijna geen bedrijf maar een familie!
 • Pieter Beemsterboer (MIDDENBEEMSTER): 03 Jan 2019

  Dankzij uw professionele hulp bij het ontwerp en de vakkundige productie en bevestiging hebben wij een prachtige gedenksteen kunnen realiseren op de muur van de Kerckhaen in Westbeemster. Daar zijn we buitengewoon tevreden over. Dank namens de werkgroep Monument Aircrash Westbeemster

 • Hans Kraan (Hoorn): 04 Aug 2018

  Graag willen wij laten horen hoe tevreden wij zijn over zo keurig gelegde vloer. Bart c.s. hebben prima werk geleverd. Wij zijn heel tevreden over de advisering rond plinten en kleur van de voegen.

  We krijgen lauter enthousiaste reacties.

  Dank voor de goede service!

  Baukje en Hans

 • H. ten Wolde (Schellingwoude): 11 Apr 2017

  Ik en mijn kinderen zijn zeer tevreden met het graf,mooi strak en door zijn eenvoud is hij bijzonder mooi geworden.

  Ik wil u danken voor het in stand komen daarvan.

 • R. Kooijman (Schellinkhout): 03 Apr 2016
  Een bedrijf met veel kennis en ervaring op het gebied van natuursteen. Vooral als het moeilijk wordt, heeft Jan Reek de oplossing. Ik geniet nog iedere dag van mijn mooie natuurstenen keukenvloer en strakke vensterbanken. Bedankt Team Jan Reek!
 • C. de Rijk (Oosthuizen): 15 Feb 2016
  Beste Jan Reek natuursteen, We zijn bij de gedenksteen geweest en zijn heel tevreden. Het geheel ziet er mooi uit. Met vriendelijke groet, Corrie de Rijk.
 • Arjan Berger-Duinkerken (Monnickendam): 11 Feb 2016
  Goedenmidag Jan Reek natuursteen hierbij wil de Fam. Duinkerken uit Monnickendam jullie heel hartelijk bedanken voor het super mooie werk wat jullie geleverd van de grafsteen van onze ouders wij zijn hier heel dankbaar voor groetjes Fam. Duinkerken
 • Cees van der Himst (Heemskerk): 27 Nov 2015
  In het kader van mijn opleiding tot uitvaartverzorger vanmorgen bij Jan Reek Natuursteen geweest, in Hoorn. Bijzonder mooi om daar een kijkje achter de schermen te mogen nemen. En Arnoud Hilgers, ontzettend bedankt voor de hartelijke en gastvrije ontvangst.
 • Joost de Wolff (Amsterdam): 09 Nov 2015

  Gisteren zijn wij met m’n moeder wezen kijken bij het vers geplaatste grafmonument, Wauw, het was nog fraaier als dat ik het mij voorgesteld had. Die stoere handtekening erboven maakt hem redelijk uniek. De lijst eromheen heeft een fraaie kleur / afwerking en een kloek formaat. Puur en eerlijk! Zelf ben ik bijzonder tevreden.

  Mijn moeder vond de steen en lijst “ontroerend mooi”, ook omdat er zo’n aandacht/respect van zijn kinderen voor hun vader uitsprak. Mijn complimenten naar je collega’s die het graveren en de plaatsing hebben uitgevoerd, en mijn dank naar jou voor de prettige & zorgvuldige communicatie tijdens aanloop en ontwerp.

 • N VAN DEUN (Hoogkarspel): 16 Oct 2015
  Wij zijn werkelijk zeer tevreden met het bekleden van de openhaard met flagstones. Echt fantastisch vakwerk geleverd ,alles naar wens en precies wat we hadden afgesproken. werkelijk een toevoeging aan het woongenot
 • Lies van der Horst (Hoorn): 21 Aug 2015
  Mijn dochter en ik zijn heel tevreden met de procedure rondom het uitzoeken van de gedenksteen. Het resultaat is nog mooier dan verwacht. Hartelijk dank hiervoor
 • Maria Hoenderdos (Diemen): 17 Aug 2015
  Wij zijn zeer tevreden over de hele procedure rondom het ontwerpen en plaatsen van ons natuurstenen aanrechtblad! Wat zo leuk was, dat we vanaf het begin al meegenomen werden naar de werkplaats, waar iedereen ons vriendelijk groette en waar zo mooi te zien was hoe een ambacht het is. Het straalde er vanaf dat iedereen zijn werk met volle plezier doet. Dat voelen wij nu ook nog elke dag in onze keuken. Met extra dank aan Klaas Laan!
 • Ivan Gaipa (Amsterdam): 11 Aug 2015
  Bedankt voor het plaatsen van de gedenksteen. Erg mooi geworden. Ivan Gaipa
 • Mevr. Ruska (Hoorn): 11 Aug 2015
  Ik ben zeer tevreden over de gedenksteen. Ook de wijze waarop jullie met mensen omgaan en helpen naar een mooi resultaat verdient een dikke 10. Dat wij bij het etsen mochten kijken was heel bijzonder. Dank voor alles.
 • E. Schutte (Amsterdam): 08 Aug 2015
  Ik ben zeer tevreden met het resultaat en het verloop van het plaatsen van de gedenksteen op mijn moeders graf. Hartelijk dank daarvoor.
 • Ron Hart (Krommenie): 06 Aug 2015
  Wat een mooi resultaat, welgemeend. Jan Reek natuursteen heeft o.a. ons terras, muurafdekkers en brievenbus geproduceerd, geleverd en geplaatst. Met een prachtig resultaat
 • Lex Pott (Amsterdam ): 06 Aug 2015
  Buitengewoon goede vakbekwame productie. Zeer vooruitstrevende fabriek die verder denkt dan bestaande oplossingen. Dit maakt de realisatie van nieuwe ideeën mogelijk en zorgt keer op keer voor de oplevering van experimentele ontwerpen. Kortom een zeer betrouwbare partner voor de realisatie van de meest uiteenlopende vraagstukken binnen natuursteen.
 • Corine Kuiper (Blokker): 06 Aug 2015
  Jan Reek natuursteen heeft bij ons tijdens de verbouwing een natuur stenen aanrechtblad en vloer door 't hele huis geleverd en gelegd, Daarnaast hebben zij ook materialen voor onze nieuwe badkamer geleverd. Wij zijn hier erg blij mee en tevreden. Jan Reek denkt mee en zoekt kijkt ook naar eventuele oplossingen.
 • Maria en Pepijn (Diemen): 06 Aug 2015
  Bedankt voor de geweldige begeleiding bij het ontwerpen van ons keukenblad. We willen jou en de 2 mannen die het blad geplaatst hebben enorm bedanken! Warme groet
 • Familie Minnee (Blokker): 03 Dec 2014
  Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop de gedenksteen is geplaatst. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen.
 • Koos Snip (Zwaagdrijk-West): 12 Jul 2014
  Bij deze wil ik je complimenteren met de wijze waarop de uitvoering van Jacob Snip's grafmonument heeft plaatsgevonden. Alleen maar positieve reacties. Hartelijk dank en een grote pluim daarvoor.
 • Karin Bouthoorn (Middenmeer): 14 Jan 2014

  Jan Reek natuursteen heeft tijdens onze verbouwing een natuurstenen vloer geleverd en aangebracht. Ook het aanrechtblad en vensterbanken van composiet zijn door hen geleverd en aanbracht. Wij zijn heel tevreden over de service die zij hebben geleverd. We zijn goed voorgelicht over het onderhoud en met vragen kunnen we nog altijd bij hen terecht en denken zij goed mee.