Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Restauratie Kas bank

Restauratie

In het bouwen van historische panden is in het verleden veel natuursteen verwerkt. Binnen en buiten de woning of pand en eveneens als gevelbekleding, dorpels, trappen en vensterbanken.

Door de eeuwen heen, door gebruik en/of weersomstandigheden, is het natuursteen soms aangetast of er zijn slijtage sporen zichtbaar. Door het natuursteen in historische panden te restaureren kunnen zij weer in eer worden gebracht.

Bij de restauratie worden authentieke details weer teruggebracht en zal de uitstraling van het pand weer voor eeuwen zijn hersteld.