Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Vloer

Vloer

In de showroom van Jan Reek natuursteen hebben wij een grote variatie aan ten toon gestelde mogelijkheden in het aanbrengen van natuurstenen binnen vloeren.

Kiest u voor een natuurstenen vloer dan kiest u voor een duurzaam en uniek product. Natuursteen is niet alleen 100% natuurlijk maar ook voor 100% uniek. U vindt geen tweede gelijke.

Door de verschillende soorten natuursteen, bewerkingen, toepassingen en afwerkingen is er een zeer uitgebreide keuze in mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het adviseren over de toepassing in uw woning of project. Indien het door u gewenste product niet in ons standaard assortiment is opgenomen kunnen wij u altijd een voorstel op maat doen. Van marmer tot graniet en van kalksteen tot hardsteen, Jan Reek natuursteen kan elke gewenste natuursteen vloer leveren.