Familiebedrijf

Familie is in al onze werkzaamheden terug te vinden. Wij vinden het belangrijk om samen te werken voor het beste resultaat. Dit is ook de manier van omgang die wij graag richting u willen uitstralen. “Wij doen dit samen en niemand is alleen.”

Hofleverancier

Onze kracht als familiebedrijf zit mede in het denken over de lange termijn. Wij denken binnen ons bedrijf in generaties en hebben hierbij een focus op de toekomst. Wij denken aan de lange termijn bij de invulling van onze werkzaamheden, maar ook innoveren en ontwikkelen wij ons bedrijf- en productieproces naar de toekomst.

Duurzaamheid staat bij ons bovenaan. Recent kreeg ons dak dan ook zonnepanelen, onze fabriek, showroom en kantoor worden verwarmd door een warmtepomp en hiermee zijn wij dus gasloos geworden. Ons gehele bedrijf is voorzien van LED-verlichting en we maken gebruik van een gesloten watersysteem voor onze machines. Regenwater wordt opgevangen en zuiveren dit voor het aanvullen van het watersysteem en het doorspoelen van de toiletten in het bedrijfsgebouw.

Jan Reek natuursteen heeft met haar 130 jarig bestaan voor de tweede keer het predicaat Hofleverancier toegekend gekregen. Dit predicaat ontvangen bedrijven die een vooraanstaande plaats innemen in hun regio en daarnaast 100 jaar bestaan. Deze dient elke 25 jaar na de 100 weer opnieuw aangevraagd en toegekend te worden.

Platen in warehouse
Team Jan Reek
Instagram volgers
Landen Natuursteen

Onze Missie

Bij Jan Reek natuursteen willen we samen met klant en architect werken aan een hoogwaardig kwalitatief product. We zetten ons in voor continue verbetering en innovatie.

Jan Reek natuursteen is aangesloten bij: