Composiet

Jan Reek natuursteen​

Een innovatief, duurzaam en hoogwaardig mineraal product

Composiet is samengesteld uit harsen en graniet- of kwartsgranulaten. Deze natuurlijke producten worden onder hoge druk samengeperst tot oersterke platen. Composiet is beschikbaar in eindeloze mogelijkheden van kleur, patroon en structuur en is daardoor makkelijk te combineren in een tijdloze, natuurlijke en luxe omgeving. Het uitgebreide kleurenpalet richt zich op natuurlijke nuances met zichtbare of gecamoufleerde structuren. Composiet is nagenoeg krasvast, waterdicht, kleur- en maatvast, vorst- en corrosiebestendig en heeft een uitmuntende mechanische sterkte.

Composiet is geschikt voor toepassingen in ruimtes die intensief gebruikt worden zoals keukens, badkamers, commerciële ruimtes en hotels. Composiet kan met verschillende afwerkingen worden toegepast, bijvoorbeeld mat of ruw gepolijst. Met trots kunnen wij zeggen dat wij dealer zijn van onder meer Silestone, Unistone, Diresco en Lumina Stone.

Ontdek hier een selectie uit de vele mogelijke soorten composiet

Ontdek hier binnenkort een selectie uit de vele mogelijke soorten composiet of kom naar onze showroom om alle samples te kunnen bekijken.

Plan uw afspraak bij Jan Reek natuursteen

Jan Reek natuursteen is aangesloten bij: