Materiaal

Ontdek de diversiteit van natuursteen, keramiek en composiet. De natuurstenen platen zijn miljoenen jaren geleden gemaakt door moeder natuur en blazen leven in de meest gedurfde ideeën. Geef u project een boost met onze mooie materialen.

Voel en beleef de materialen in Hoorn

Op bovenstaande foto ziet u onze platenhal waar wij al onze natuurstenen platen hebben uitgestald op kleur, soort en formaat. Wij nemen u graag mee in onze wondere wereld van natuursteen tijdens een bezoek. Wij laten u ter plaatse een diversiteit zien van mogelijkheden in graniet, marmer, keramiek en composiet. Alle soorten natuursteen worden in onze eigen fabriek volledig verwerkt. Ook dit proces kunt u tijdens een afspraak komen bekijken. Over smaak valt niet te twisten. Dit is de reden dat u bij uw keuze voor natuursteen zelf uw plaat mag uitzoeken. Hoe lopen de nerven? Voor welke kleurschakeringen en voor welk materiaal kiest u? Wij vertellen u graag over alle producteigenschappen van de verschillende soorten natuursteen.

Plan uw afspraak bij Jan Reek natuursteen

Victor Mids

Victor Mids heeft de productie van zijn aanrechtblad gevolgd bij Jan Reek natuursteen en komt een kijkje nemen tijdens het productieproces. Eigenaar Gerard Vreeker vertelt over het proces van productie tot plaatsing van het eiland van Victor.

Jan Reek natuursteen is aangesloten bij: