Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Bouw & Interieur

design

Jan Reek natuursteen werkt graag samen met top designers of aankomend talent. Hierin onderzoeken wij samen de grenzen en mogelijkheden van natuursteen.

Mooi om design te kunnen maken van een stuk van moeder aarde, zodat dit over honderden jaren mogelijk nog bewonderd kan worden.

Belangrijk is om de vele mogelijkheden van het product te zien (Nederlandse) designers zijn in staat om grensverleggend te denken.

Voor mooie projecten die we tot nu toe hebben gerealiseerd met wat designers kijk op Design / innovatie