Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Openhaarden

Openhaarden

Natuursteen wordt al eeuwen gebruikt als ombouw voor klassieke haarden zoals de haarden in marmer en graniet. Oude tijden herleven en de stijl wordt ook nu weer veelvuldig toegepast in nieuwbouw van woningen. Ook nieuwere materialen als composiet en keramiek zijn goed toepasbaar. 

Door het plaatsen van een openhaard creĆ«er je een warme, rijke sfeer. Het wordt dan ook veel gebruikt in moderne haarden, waarbij natuursteen, keramiek en composiet gecombineerd worden met materialen zoals; glas, metaal of stucwerk. Op die manier wordt een strakke uitstraling neergezet.

De materialen; natuursteen, keramiek en composiet, zijn door de hardheid uitermate geschikt als haardplateau. Het geleid de warmte en bij een goede verwerking heeft de warmte geen effect op de gesteente.

Wij kunnen een uitgebreide collectie haarden leveren, van robuust tot klassiek. Tevens is het in overleg mogelijk om ieder gewenst maatwerk te leveren.

Voor een impressie wat wij tot nu toe hebben mogen realiseren kijk op Openhaarden