Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Bouw & Interieur

Mogelijkheden

Jan Reek natuursteen is u graag van dienst in het meedenken en adviseren in uw wensen in natuursteen. Te denken valt aan vele mogelijke toepassingen in marmer, keramiek, composiet, graniet, hardsteen etc. Van een natuursteen open haard tot hardsteen aanrechtblad, van natuursteen bestrating tot restauratiewerkzaamheden.

Om een beeld van het diverse aanbod aan mogelijkheden in verwerking en toepassing van natuursteen, nodigen we u graag uit in onze showroom. Hier laten we een diversiteit aan mogelijkheden zien om u een beeld te geven wat er allemaal mogelijk is met natuursteen in en om uw woning. Tevens kunt u zelf een plaat uitzoeken van het gekozen materiaal om uw wens helemaal compleet te maken.

Wij bieden een breed scala aan diensten aan. Wij meten uw maatwerk in, plaatsen het materiaal en denken mee in de toepassing van het natuursteen maar ook voor onderhoud van het materiaal bij ons terecht. Wanneer u liever zelf plaatst, ligt dit ook geheel in de mogelijkheden.