Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Openbare ruimte

Openbare ruimte

Openbare ruimte of publieke ruimte is de ruimte die voor iedereen toegankelijk is. Het is een fysieke plaats waar een groot deel van het publieke leven zich afspeelt.

In samenwerking met onze opdrachtgevers werken wij ook aan projecten voor de openbare ruimte.

Hierin spelen wij een grote rol in het proces van ontwerp tot eindresultaat;

We geven advies over het materiaal met haar eigenschappen en afwerkingen. Hierbij rekening houdend met het gebruikersdoel van de ruimte, dit omdat de elementen in de openbare ruimte veel intensiever gebruikt worden dan in uw privé ruimte. Ook houden we rekening met de balans tussen functie/houdbaarheid en esthetiek/akoestiek.

Het proces van inmeten, planning, productie, leveren en plaatsen kan volledig in eigen beheer worden uitgevoerd. Hierdoor kunnen we snel schakelen, bijsturen en meedenken in oplossingen.

Een aantal voorbeelden van projecten die wij hebben uitgevoerd Openbare ruimte