Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen, composiet of keramiek kan op heel veel manieren worden toegepast.


Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail

Welness en spa

Wellness en spa

Alleen een rand om het bad of volledig bekleed met natuursteen, keramiek of composiet, wij leveren het allemaal. Van tegels op de bodem, steenstrips op de wanden of natuursteen aan het plafond er is zoveel mogelijk in de toepassing van natuursteen, keramiek en composiet. Het geeft een gevoel van pure luxe, door de vele mogelijkheden voor elke budget beschikbaar.

Groot voordeel van natuursteen, keramiek of composiet bij een zwembad is de geringe poreusheid. Daardoor is een rand of vloer hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud.

Voor ideeën verwijzen wij u graag naar onze projecten: Wellness en spa